Volg je hart

Ik word heel blij van het werken aan deze website. Verhalen schrijven over the meaning of life, natuurkundige problemen uitzoeken en narekenen, en die dan vervolgens in mijn eigen woorden en op mijn manier publiceren op mijn website, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. En gezien de bezoekersaantallen van mijn website en de reacties die ik krijg zijn er kennelijk veel mensen die dit werk waarderen.

Ik heb de volgende wens: dat bezoekers van mijn website een klein bedrag schenken als waardering voor wat ze op mijn website aantreffen. Met een paar euro’s kun je mijn droom al waarmaken!

Bankrekening NL98 TRIO 0320 1586 08,
ten name van C.W.F.M. de Vlieger

Het is heel belangrijk om in je leven de dingen te doen waar je blij van wordt, om je hart te volgen, om je passie te leven. Middels mijn website leef ik mijn passie, maar daarnaast heb ik ook nog tijd nodig om ‘gewoon’ geld te verdienen. Ik zou dat heel graag anders willen.

Daarom de wens dat bezoekers van mijn website een klein bedrag schenken. Dan leef ik volledig mijn passie en het levert ook nog geld op, de ideale combinatie. En natuurlijk nog meer leesplezier voor de bezoekers van deze site. Ik zou dat helemaal geweldig vinden.

Bij voorbaat mijn werkelijke dank,
Karel de Vlieger
Essentiedenker, verteller en rekenkundige
Specialist in wiskunde en relativiteitstheorie


Hoofdstraat 14
9973 PG Houwerzijl
Tel.: 06-25110811
Email: karel@voorbijeinstein.nl